bark
Bouwkundig Adviesbureau Roel Kloosterman

Wat is Bark?

Bark (eng.)= bast, schors, schil, schaal, dop (nl.)

Bark is een engels woord voor bast. De bast van een boom beschermt het inwendige van de boom. Bast geeft elke boom zijn eigen karakter en natuurlijke schoonheid. Voor het logo is de bast van een plataan gebruikt, omdat die een mooie kleurschakering heeft en omdat - door de jaren heen - de bast zich steeds weer vernieuwt. Zo is het ook met een huis of gebouw. Het gebouw beschermt en geeft onderdak aan de gebruiker. Na verloop van tijd is ook een gebouw weer aan uitbreiding, onderhoud of vernieuwing toe. Het ontwerp, de vormgeving, en de detaillering geven de gevels hun karakter en schoonheid. Zoals de eigenaar dat wil.

Bouwkundig Adviesbureau Roel Kloosterman kijkt vanuit dit principe naar wat u wilt bouwen of verbouwen.

Wie is Bark?

Als bouwkundige heb ik in de afgelopen jaren in de functie van (project)tekenaar bij verschillende architectenbureaus in Noord-Nederland gewerkt. In zowel de woning- als utiliteitsbouw; van ontwerp tot uitvoering heb ik veel ervaring.

Hoe werkt Bark?

Wanneer u wilt bouwen, verbouwen of toe bent aan een "nieuwe bast", dan kom ik vrijblijvend bij u langs. In een verkennend gesprek kunnen we samen de mogelijkheden bekijken en tot een overeenstemming komen.

© bark